Bułeczka z łososiem

Czas przygotowania: 10 min
Ilość porcji: 2
Data dodania: 2017-10-02
Dedykowane urządzenie Zobacz więcej
Bułeczka z łososiem

SKŁADNIKI

2 bułeczki
150g chudego twarogu
½ cytryny, sok
1 łyżka, poszatkowanych kaparów
Świeżo zmielony pieprz
120g wędzonego łososia

WYKONANIE

Do miski włóż twaróg, dodaj sok z cytryny i pieprz do smaku.
Wymieszaj i dodaj kapary.
Nagrzej opiekacz i połóż na nim bułeczki.
Gdy będą już chrupiące i zarumienione, zdejmij je z opiekacza.
Poczekaj aż trochę ostygną i przetnij je.
Posmaruj kromki twarożkiem z kaparami i obłuż łososiem.

Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu